• Cosul este gol!

Ceai CBD pentru Imbunătăţirea Stării Psihice 35gr - Concentraţie 1%

30,00 RON
  • Cod produs: ceai good
  • Disponibilitate: Out Of Stock
Un ceai de fructe gustos cu cannabiol care conține cannabidiol. Când vezi acest ceai Natural Feel Good alone, te face fericit. Dar acest ceapă de cânepă izbitoare, cu bucăți mari de fructe roșii, nu arată doar atrăgătoare, ci și miroase și gustă și mai bine.
Când aveți zile între faptul că nu vă simțiți confortabil în piele, este recomandabil să beți o ceașcă de acest ceai de îndulcitor Feel Good Good with Cane. Veți vedea că dispariția se face și vă simțiți mult mai bine.
Soiurile de cânepă USO 31, Finola și Futura 75 au fost selectate pentru ceaiul Cibiday, trei soiuri care au fost introduse pe lista oficială a soiurilor certificate de cânepă. Aceasta înseamnă că această cânepă conține concentrații minime de THC, astfel încât să nu aveți nici un efect psihoactiv.
Futura 75, care are un nivel semnificativ ridicat de CBD, provine din câmpurile de cânepă de mici dimensiuni situate în Munții Alpujarra din regiunea Andaluzia. Plantele, care cresc la altitudini mari, au fost capabile să se dezvolte în plante puternice, puternice, prin factori de mediu finali.
Acești factori, cum ar fi un aer de munte curat, un sol nepoluat, un număr mare de ore de soare și pulverizat cu apă topită de la vârfurile acoperite de zăpadă din Sierra Nevada, promovează producția de canabinoizi, terpeni și alte componente valoroase instalația și garantează un produs final curat și sigur. Celelalte două soiuri de cânepă sunt cultivate în Germania.
Pe lângă florile și frunzele soiurilor de cânepă Futura 75, Finola și USO 31 (Cannabis sativa L.), acest amestec de fructe este compus din următoarele ingrediente:
Flori de hibiscus
Măr
Coji de căpșuni
Ananas (ananas, zahăr, acid citric)
Papaya (papaya, zahăr)
struguri
Aromă
cireșe
zmeură
Coacăz roșu
Căpșune
Spune-ti opinia
Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun