• Cosul este gol!

Crema CBD 'Aczedol' pentru Acnee

199,00 RON
  • Cod produs: Aczedol
  • Disponibilitate: Out Of Stock

Aczedol este creat print-o formula unica, fiind diferit de alte produse topice. Ingredientul de baza este ovazul coloidal, care sustine si protejeaza pielea iritata cu un strat subtire, protector. Acest proces este sustinut de cannabidiolul din planta Cannabis Sativa.

Formula sa unica protejeaza piele fragila si sensibila afectata de acnee, ceea ce permite ca functiile de restaurare si antibacteriene ale CBD-ului sa patrunda adanc in piele, acolo unde este nevoie cel mai mult.

Formula pe baza de lipozomi faciliteaza trecerea ingredientelor active prin mai multe straturi ale pielii pentru o putere maxima de penetrare. Fiind cele mai fregvent utilizate organite celulare  in medicamentele pe baza de prescriptie medicala, lipozomii s-au dovedit a fi extrem de eficienti in suplimentele alimentare.

Absobtia scazuta a lipozomilor si lipidele incapsulate bistratificate permit componentelor active sa fie absorbite direct in celule. Ingredientele active sunt capabile sa ajunga la celule intr-un mod mult mai rationat decat daca lipozomii nu ar fi prezenti. Aceasta formula topica depaseste de pana la 4 ori puterea de livrare a ingredientelor active catre organism, in comparatie cu cremele obisnuite.

Spune-ti opinia
Nota: Codul HTML este citit ca text.
    Rau           Bun