• Cosul este gol!

Vaporizator Portabil

Un vaporizator este un must-have pentru orice fumator pasionat! Avem o multitudine de vaporizatoare pentru ierburi, tutun sau alte plante, acum de vanzare la cel mai bun pret din Romania, exclusiv pe noul magazin online CBDLife.ro! Vaporizarea este cel mai sanatos mod de a fuma. Alege un vaporizator si vei primi un cadou surpriza pentru fiecare comanda efectuata.
Folosind un vaporizator, nu te mai expui compusilor toxici ce rezulta din arderea tutunului. In schimb, vaporizatorul converteste tutunul sau amestecul de ierburi direct in vapori, pentru ca tu sa te poti bucura de o experienta inedita, fara a-ti mai face griji in privinta sanatatii. 
Vaporizatoarele din oferta CBDLife.ro folosesc tehnologie avansata si sunt fabricate de catre producatori celebri la nivel international, precum Firefly, Storz and Bickel, Crafty, Arizer sau Flowermate.
La CBDLife.ro, magazinul tau preferat de echipamente si accesorii pentru fumat, vei gasi trei tipuri de vaporizator: desktop, portabil si mecanic. 
Exploreaza aceasta categorie de “hardware” pentru fumat si gaseste-ti un vaporizator potrivit nevoilor si preferintelor tale! 
Fie ca iti doresti un vaporizator portabil, desktop, sau mecanic, CBDLife.ro este magazinul online de accesorii si echipamente pentru fumat unde vei gasi ceea ce cauti! Plaseaza o comanda online sau la numarul de telefon 0738.521.857, si noi iti livram produsul in 24 ore!


• Aceasta versiune a "Flowermate" V5.0S Pro este un vaporizator 3 in 1 pentru ierburi, ulei si ceara..
0,00 RON
0,00 RON
• Vaporizatorul "CFC" este cel mai mic vaporizator portabil pentru ierburi uscate de la "Boundless"...
499,00 RON
499,00 RON
• Vaporizatorul de mana 'CFVape' de la 'Boundless' este operat printr-un singur buton. • Prin c..
529,00 RON
529,00 RON
• Vaporizatorul 'Flower Mate' V5.0S Pro Mini , un pachet complet 3-in-1, perfect pentru a extrage in..
599,00 RON
599,00 RON
• "Pure Hit V1.0" de la "Flowermate" constă în principal ca este facut din oțel inoxidabil și sticlă..
649,00 RON
649,00 RON
• Vaporizatorul multifunctional de la 'Boundless',este echipat cu un display smart Full HD care perm..
699,00 RON
699,00 RON
Afisare 1 - 6 din 12 (2 pagini)